Accommodatie

Appartement Boppeslach is een comfortabel en sfeervol ingericht appartement met vanuit de woonkamer een prachtig weids uitzicht over de landerijen met in de verte de culinaire hoofdstad Leeuwarden. Het appartement beschikt over een dakterras op het zuiden. Wij bieden ook een mogelijkheid om het appartement te huren voor meerdere dagen. Het maximum aantal personen is 5. Bij 5 personen heeft u de beschikking over 3 slaapkamers (2×2 en 1×1 persoons bed). Er is speelgoed en spelletjes aanwezig.

Het appartement is gelegen naast het historische `Poptaslot` met zijn prachtige binnen- en buitengasthuizen. In de zomermaanden is het Poptaslot dagelijks geopend.

Indeling B&B appartement:

– Sfeervol ingerichte ruime woonkamer met TV, 2 x tweezitsbank en eethoek
– Open keuken voorzien van koelkast en oven.
– Slaapkamer met 2 persoonsbed, nachtkastjes, hang-legkast en wastafel met spiegel
– Slaapkamer met 2 persoonsbed, nachtkastjes en hang-legkast
– Ruime badkamer met wastafel en douche
– Apart toilet
– Ruim dakterras op het zuiden met tafel, comfortabele stoelen en parasol
– Ruimte om uw fietsen te stallen

Vanuit ons appartement kunt u verschillende leuke uitstapjes maken. Leeuwarden, in 2016 uitgeroepen tot culinaire hoofdstad van Nederland, biedt veel leuks zoals musea, winkels, eetgelegenheden, Aquazoo, de Oldehove etc. Als u meerdere dagen in ons appartement verblijft is een uitstapje naar Sneek, Franeker en Harlingen zeker de moeite waard. En ook een dagtrip naar een van de waddeneilanden Vlieland en  Terschelling is aan te bevelen. Met de auto bent u in 15 minuten bij de veerboot. U kunt op het eiland (elektrische) fietsen huren.  De andere eilanden Ameland en Schiermonnikoog kunt u met de boot vanuit Holwerd (25 minuten) en Lauwersoog (45 minuten) bezoeken.

Overige omliggende plaatsen:
Leeuwarden: binnenstad 5 minuten met de auto – fiets 10 minuten
Franeker: 10 minuten met de auto
Harlingen: 15 minuten met de auto
Heerenveen: 20 minuten met de auto
Drachten: 20 minuten met de auto
Sneek: 25 minuten met de auto